Adácsi DA-KE Kft.

Bemutatkozás

 

Társaságunk 2004. szeptemberében kezdte meg működését az egykori tsz. major területén.
Kezdetben mezőgazdasági termény felvásárlás, tisztítás, szárítás, tárolás volt a fő tevékenységi kör, mely később a szántóföldi növénytermesztéssel és gépi szolgáltatással bővült.

Készséggel állunk rendelkezésükre bármely, a tevékenységi körünkbe tartozó, vagy ahhoz kapcsolódó probléma megoldásában.
Rendelkezünk a szántóföldi növénytermesztéshez szükséges gépekkel a talajműveléstől a betakarításig, sőt mi a feldolgozást is vállaljuk. Az egyszerű mezőgazdasági gépi szolgáltatástól (bérmunka), a komplex termeltetésig átvállaljuk a földműveléssel, termeléssel, tárolással vagy értékesítéssel járó gondjait. Amennyiben csak bérbe kívánja adni szántóföldjét, bennünk ebben is biztosan fizető, tőkeerős partnerre talál.

Jelenleg 570 ha-t művelünk és tároló kapacitásunk mintegy 20 ezer tonna.

Azon partnereink részére, akik még nem kívánják eladni terményeiket, bértárolási lehetőséget tudunk biztosítani. A felvásárlásra felkínált terményeket napi áron, helyben minősítve, akár azonnali készpénz fizetéssel vesszük át. Betakarítási időszakban az átvétel idejével alkalmazkodunk az Önök igényeihez, de előzetes egyeztetés alapján máskor is állunk rendelkezésükre.

Forduljon hozzánk, legyen a partnerünk!

 

Elérhetőségeink

Adácsi DA-KE Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
3292 Adács, 036/8 hrsz. (a volt T.SZ. major)
Mobil: 06-30/ 299-78-83
E-Mail: adacs@darazskevero.hu

Képek